Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

Místo křtu grandiózní rozptyl!

23. listopadu 2009, 12:43

Tradiční křest, který provází většinu knižních novinek, nahradila dvojice ostravských autorů, prozaik Miroslav Sehnal a básník Břetislav Uhlář, grandiózním rozptylem. Připravili ho jako recesní klubovou show se spoustou více či méně známých umělců.

Společnost RPG Byty řádně plní závazky z privatizační smlouvy.

23. listopadu 2009, 10:28

Potvrdil to audit Ministerstva financí ČR, který ve firmě RPG Byty probíhal od srpna do listopadu tohoto roku.

Famózní baryton Aleš Jenis vystoupí sólově poprvé v Ostravě

23. listopadu 2009, 8:59

V Ostravě se 10.12.2009 v 19.00 poprvé představí výborný operní pěvec Aleš Jenis v doprovodu klavíristy Roberta Pechance. Aleš Jenis vystoupí v rámci již tradičního adventního koncertu, který pořádá Občanské Sdružení Madleine.

Povodí Odry nabízí komerční odběry a rozbory vod

16. listopadu 2009, 9:30

Státní podnik Povodí Odry provádí pravidelné hydrobiologické vzorkování pro stanovení jakosti vod a současně sleduje chemický stav vod.

Telekomunikační skupina ha-vel buduje školící středisko

16. listopadu 2009, 7:00

Telekomunikační skupině ha-vel se podařilo získat ze strukturálních fondů Evropské unie dotaci na výstavbu školícího střediska. To vznikne rekonstrukcí budovy bývalé jídelny v Ostravě - Muglinově.

Ostrava tvořivá, Ostrava kreslicí

11. listopadu 2009, 9:09

Již o tomto víkendu 14. a 15. 11. se můžete na zámku v Ostravě-Porubě ponořit do tajů tvořivosti, rozvoje osobnosti a kreslení pravou mozkovou hemisférou, při kterém zjistíte, že kreslit dokáže naprosto každý!

Oranžové hřiště v areálu gymnázia Hladnov

2. listopadu 2009, 6:13

Nadace ČEZ finančně podpořila další projekt sportovního hřiště. To vyrostlo tentokrát v areálu ostravského gymnázia Hladnov. Na celkové náklady jeden celých devět milionů korun přispěla Nadace ČEZ milionem a půl.

Povodí Odry: Přehrada Šance slaví čtyřicet let provozu

26. září 2009, 11:42

Přehrada Šance v povodí Odry slaví 40. výročí od svého vzniku. Jeden z nejvýznamnějších zdrojů pitné vody na Ostravsku byl postaven v letech 1964 – 1969 původně jako ochrana před povodněmi.

Mladí umělci na Slezskoostravském hradě

11. června 2009, 7:09

Studenti Janáčkovy konzervatoře a Gymnázia v Ostravě vystoupí 13. června s originálním repertoárem na Slezskoostrav­ském hradě. Přijďte se podívat, co dokážou vítězové soutěží a mistři svých uměleckých oborů.

Bioprodukty mlékárny Ekomilk

1. ledna 2008, 0:00

Mlékárna Ekomilk z Frýdku-Místku pokračuje ve své devadesátileté tradici výroby kvalitních mlékárenských produktů. Od května loňského roku také vyrábí biomléko, biomáslo a biotvaroh.

Komerční sdělení více

HSF System: Úspěšná obhajoba ocenění Best Managed Companies

Stavební společnost HSF System, která je součástí holdingu PURPOSIA Group, získala podruhé za sebou titul Nejlépe řízená firma Česka a zařadila se mezi 29 oceněných tuzemských firem za rok 2024. Kvalitu řízení soukromých společností v České republice ocenila již popáté společnost Deloitte.


Blíží se největší taneční párty pod otevřeným nebem! Festival Beats for Love láme rekordy

Jubilejní 10. ročník festivalu Beats for Love se blíží raketovou rychlostí. Na začátku července festival rozproudí život v populární ostravské oblasti Dolních Vítkovic. Svým nabitým line-upem organizátoři nenechají v klidu žádného nadšence do elektronické taneční hudby. Aktuálně je navíc k dispozici kompletní seznam a denní line upy všech zahraničních hvězd, které na akci vystoupí. A je to doopravdy přehlídka jmen světových formátů!

Více